Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Uitgelichte vragen

We organiseren hulp voor mensen die te maken hebben met (huiselijk) geweld, kindermishandeling, onveiligheid door zorgelijk gedrag en/of door verschillende persoonlijke problemen. We proberen deze problemen te voorkomen, op te lossen of minder te maken. Dit doen wij ook voor mensen die niet zelf om hulp gevraagd hebben. Lees er meer over bij Over Ons. Het ZVH is geen inloophuis of opvang locatie.

Dat is afhankelijk van waar je vraag over gaat. Heeft het te maken met huiselijk geweld of kindermishandeling, dan kun je advies vragen bij Veilig Thuis Hollands Midden. Weet dat wij graag met je meedenken. Ook als je twijfelt, is het belangrijk dat je contact met ons opneemt. Misschien is er geen verdere actie nodig en is het gesprek over jouw zorgen al genoeg. Maar als er wel sprake is van onveiligheid, dan stopt dit vaak niet vanzelf. Wij kunnen je adviseren en verder helpen.  

Heb je een andere vraag op het gebied van zorg en veiligheid? Misschien kunnen we je op een andere manier van dienst zijn. Bijvoorbeeld via het Meldpunt Zorg en Overlast, het Jeugdpreventieteam of het Veiligheidshuis. Je kunt ook op thema zoeken.

We organiseren hulp voor mensen die te maken hebben met (huiselijk) geweld, kindermishandeling, onveiligheid door zorgelijk gedrag en/of door verschillende persoonlijke problemen. We proberen deze problemen te voorkomen, op te lossen of minder te maken. Dit doen wij ook voor mensen die er niet zelf om hulp gevraagd hebben.  Bijvoorbeeld als een familielid, iemand uit de buurt of andere hulpverlener ons inschakelt.

Wij kunnen in tal van situaties ondersteunen.

Bij ZVH werken veel verschillende professionals. Denk aan onderzoekers en gedragswetenschappers bij Veilig Thuis. Of procesregisseurs Veiligheidshuis en jeugdwerkers bij het Jeugdpreventieteam. Van maatschappelijk werker tot criminoloog, er is van alles mogelijk. Bekijk de vacatures die er nu zijn of neem contact op met het management van het ZVH om mogelijkheden te verkennen.  

Alle vragen

Het ZVH adviseert, ondersteunt, organiseert hulp en grijpt in bij tal van situaties. Meer weten over ons of over een situatie waar je hulp bij nodig hebt? Filter hieronder op categorie en kijk of je vraag erbij staat. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.